Starclass Hosting Starclass Hosting
Leenderweg 221
5643 AH Eindhoven
040 - 29 39 222
onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
e-mail administratie
e-mail sales
gebruikersnaam
wachtwoord
home pakketten domeinnamen helpdesk contact over Starclass Hosting

Privacy verklaring


Deze website wordt beheerd door Starclass Hosting.

Privacy


Starclass Hosting gebruikt slechts persoonsgegevens die U zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbijbehorende doel. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing. Deze privacy verklaring bevat informatie over de doeleinden die Starclass Hosting bij de verwerking van gegevens in verband met deze website nastreeft, over het gebruik van cookies en over de wijze waarop u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gevoelige informatie


Starclass Hosting tracht niet via deze website gevoelige persoonsgegevens te verzamelen, zoals informatie omtrent politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging, gezondheid of andere zaken. In gevallen waarin Starclass Hosting wel tracht dergelijke gegevens te verzamelen, zal u vooraf om toestemming worden gevraagd. Wij wijzen u erop dat u door het ongevraagd verstrekken van gevoelige persoonsgegevens aan Starclass Hosting instemt met het hierboven beschreven gebruik van deze gegevens.

Cookies


Starclass Hosting kan informatie over het gebruik van deze website verzamelen en analyseren, met inbegrip van de domeinnaam, de bezochte pagina's, het aantal bezoeken per pagina, bezochte vorige en volgende websites en de duur van de gebruikers-sessie. Deze gegevens kunnen onder andere worden verzameld met behulp van een cookie. Een cookie is een klein tekstbestand dat onze webserver op uw harde schijf plaatst. U kunt het gebruik van cookies desgewenst toestaan of verhinderen door de instellingen van uw browser te veranderen. Een cookie maakt het gebruik van deze website sneller en gemakkelijker.

Het kan ook voorkomen dat sommige onderdelen van de Starclass Hosting website of functionaliteiten aangeboden door Starclass Hosting het gebruik van cookies vereisen. In een dergelijk geval dient u cookies aan te zetten.

Websites van derden


Deze privacy verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Vragen?


Als u vragen hebt over deze privacy verklaring, over onze activiteiten op het gebied van gegevensverwerking of over uw omgang met deze website, dan kunt u onze online helpdesk raadplegen of contact met ons opnemen per gewone post:

    Starclass Hosting
    Postbus 499
    5600 AL  EINDHOVEN

Wijzigingen


Starclass Hosting behoudt zich het recht voor om deze privacy verklaring te allen tijde te wijzigen.

Controleer hier of uw domein-
naam nog beschikbaar is:

.
Bekijk alle tarieven


Starclass Voordelen

Personeel met veel ervaring

Uitstekende webhosting voor een betaalbare prijs!

Betrouwbaar & snel netwerk

Overzichtelijke statistieken

Gratis .nl, .eu, .com of .info domeinnaam bij een pakket
Hosting die goed én goedkoop is
Dagelijkse backup
Veel domeinnamen mogelijk
Telefonische & online helpdesk
Veel keuze in hostingpakketten

Een extra domeinnaam


Wist u dat u heel eenvoudig vanaf slechts € 15,00 p/jr een extra domeinnaam kunt bestellen voor uw bestaande website?

Stel u heeft een detacherings-bureau. Dan kunt u naast uw normale domeinnaam ook bereikbaar zijn onder een tweede domeinnaam, zoals bijvoorbeeld: www.technische-experts.nl.

disclaimerprivacy verklaring
Registrant Rights and Responsibilities