Starclass Hosting Starclass Hosting
Leenderweg 221
5643 AH Eindhoven
040 - 29 39 222
onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
e-mail administratie
e-mail sales
gebruikersnaam
wachtwoord
home pakketten domeinnamen helpdesk contact over Starclass Hosting

.biz domeinnaam voor € 15,00 per jaar

bestel een passend hostingpakket

Het .biz domein is een generiek domein dat primair gericht is op bedrijven. Het wordt algemeen gezien als alternatief voor het .com domein. Als afkorting voor ‘business’ is het een extensie die een duidelijke, professionele indruk maakt.

.biz is met name ook een interessant en veelbelovend domein voor de nieuwe generatie van e-commerce en internet-oplossingen. Een .biz domein is daarmee een uitstekend uithangbord voor iedere ambitieuze online onderneming.

Geschiedenis

.biz maakte deel uit van de tweede reeks generieke topleveldomeinen, die werden geïntroduceerd in 2000. De eerste reeks (bestaande uit .com, .edu, .gov, .arpa, .mil, .net en .org) werd in 1985 gelanceerd. De tweede reeks (.biz, .coop, .info, .pro, .aero, .mobi en .name) werd opgericht als opvulling op de eerste en met name om de grote vraag naar .com domeinen op te vangen.

.biz was bedoeld voor bedrijven en hoewel het wereldwijd door iedereen zonder restricties aangevraagd kan worden, wordt er streng op gelet dat als een domeinnaam geregistreerd wordt die gebaseerd is op een bedrijfsnaam, de registrar ook echt verbonden is aan het bijbehorende bedrijf. Zo probeert beheerder Neustar het risico te elimineren van cybersquatting - het kapen van domeinen door kwaadwillige registrars.

Gebruik

Een .biz domein wordt soms gebruikt door ondernemingen waarvan het .com domein al door iemand anders is geregistreerd. Dit neemt niet weg dat .biz op zichzelf al een mooie extensie is met vele mogelijkheden. En hoewel het een populair domein is, zijn er nog vele aantrekkelijke .biz domeinen vrij. Registreer dus snel de .biz domeinnamen die interessant zijn voor u.

http://www.neustarregistry.biz

Controleer hier of uw domein-
naam nog beschikbaar is:

.
Bekijk alle tarieven


Starclass Voordelen

Webhosting voor webdesigners met en zonder ervaring!

Veel keuze in hostingpakketten

Betrouwbaar & snel netwerk

Personeel met veel ervaring

Up-to-date hardware & software
Uitstekende webhosting voor een betaalbare prijs!
ASP, MySQL, PHP, Perl en .NET
Verzorgde en complete webmail
Gratis .nl, .eu, .com of .info domeinnaam bij een pakket
Online & telefonische helpdesk

Nieuwe domein-extensies


Regelmatig komen er nieuwe domein-extensies bij die wij voor u kunnen registreren. Nieuw deze maand zijn: .ae , .sk, .gr, .ro, .lt, .hu en .si.

En staat de gewenste extensie niet in de lijst? Wellicht kunnen wij die toch voor u reserveren!

Registreer nu uw domeinnaam.

disclaimerprivacy verklaring
Registrant Rights and Responsibilities