Starclass Hosting Starclass Hosting
Leenderweg 221
5643 AH Eindhoven
040 - 29 39 222
onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
e-mail administratie
e-mail sales
gebruikersnaam
wachtwoord
home pakketten domeinnamen helpdesk contact over Starclass Hosting

.mobi domeinnaam voor € 36,00 per jaar

bestel een passend hostingpakket

mobi is het eerste topleveldomein dat speciaal gericht is op de koppeling tussen mobiele apparatuur en het internet.

.mobi biedt de mogelijkheid de mobiele aanbieder, internetdiensten en eindgebruiker bij elkaar te brengen. De meeste .mobi domeinen zijn bijvoorbeeld zo vorm gegeven dat ze optimaal bekeken kunnen worden op het scherm van een mobiele telefoon.

.mobi biedt de mogelijkheid de mobiele aanbieder, internetdiensten en eindgebruiker bij elkaar te brengen. De meeste .mobi domeinen zijn bijvoorbeeld zo vorm gegeven dat ze optimaal bekeken kunnen worden op het scherm van een mobiele telefoon.

Geschiedenis

.mobi werd geïntroduceerd in 2006, als initiatief van diverse mobiele aanbieders, waaronder Nokia, Samsung, T-Mobile, Vodafone, Google en Microsoft.

Tijdens de registratieperiode hield DotMobi, de beheerder van het domein, in eerste instantie enkele duizenden domeinnamen achter die niet normaal aangevraagd konden worden, maar later in een aantal verschillende veilingen per opbod werden verkocht. Sommige .mobi adressen brachten tijdens die veilingen verschillende tonnen op. Het adres dat het meest opbracht was http://www.music.mobi, dat voor $ 616.000 bij zijn eigenaar terecht kwam.

Het .mobi domein was van meet af aan controversieel, omdat veel mensen van mening zijn dat websites geschikt zouden moeten zijn voor iedere browser en ieder scherm. .mobi domeinen zijn dat in principe niet.

Om mobiel internetten te promoten, heeft DotMobi de site http://ready.mobi opgericht, waarop van een website getest kan worden in hoeverre deze geschikt is voor mobiele apparatuur.

Beschikbaarheid

Een .mobi domein kan zonder restricties worden aangevraagd voor minimaal 1 en maximaal 10 jaar. De uitzondering hierop is een aantal gereserveerde namen die niet kunnen worden aangevraagd. Een lijst daarvan is hier te raadplegen. Maar het mag duidelijk dat er nog genoeg aantrekkelijke adressen zijn om te registreren door iedereen die ambities heeft om mobiel online zaken te doen.

http://pc.mtld.mobi/

Controleer hier of uw domein-
naam nog beschikbaar is:

.
Bekijk alle tarieven


Starclass Voordelen

Webhosting voor webdesigners met en zonder ervaring!

Uitstekende webhosting voor een betaalbare prijs!

ASP, MySQL, PHP, Perl en .NET

Veel domeinnamen mogelijk

Verzorgde en complete webmail
Snelle en professionele service
U kunt veel zelf instellen met ons uitgebreide regelpaneel
Alleen topkwaliteit hardware
Overzichtelijke statistieken
Dagelijkse backup

Uitgebreid regelpaneel


Wist u dat u allerlei instellingen voor uw website zelf kunt regelen met ons uitgebreide regelpaneel?

Zo kunt u zelf e-mailadressen en forwarders aanmaken, databases en gebruikers aanmaken, zelf een PHP of .NET versie instellen en ook DNS-wijzigingen uitvoeren.

Bestel nu uw hostingpakket.

disclaimerprivacy verklaring
Registrant Rights and Responsibilities